Tapahtumakalenteri 2010
teema: "Hyvä työelämä"

Sivua päivitetty viimeksi 3.11.2010

TAMMIKUU 2010

25.1. Ideailta klo 18
paikka: Kreivinaika

Tule mukaan Ideailtaan! Ideoita arkeen, vapaata keskustelua, uusia ajatuksia, virikkeitä yhdistyksen toimintaan. Tervetuloa puikkojen kanssa tai ilman.

---

HELMIKUU 2010

10.2. Askarteluiltapäivä klo 15
paikka: Kreivinajan olohuone

Tule mukaan askartelu & käsityöiltapäivään! Voit ottaa oman työn mukaasi tai osallistua yhdistykselle tehtävien korttien tekemiseen. Korttien tarvikkeet löytyvät sitten paikanpäältä. Tervetuloa. Lisätietoja Leena Sippola

24.2. Jäsenilta Pyhäjoella klo 18
paikka: Pyhäjoki, Jokikartanon palvelukeskus, Pajahaantie 6

Maria-Liisa Alamäki ja Silja Lukkarila johdattelee meidät keskustelemaan aiheesta "Miten sanat hoitavat kirjoitettuna ja luettuna". Tervetuloa mukaan!

---

MAALISKUU 2010

3.3. Kevätkokous ja jäsenilta klo 18
paikka: Kreivinajan juhlasali

Tervetuloa sekä kokoukseen että jäseniltaan, johon saamme ravintokemisti Anu Mehtosen kertomaan nivelongelmista ja ravintolisistä. Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään.

17.3. Askarteluiltapäivä klo 15
paikka: Kreivinajan olohuone

28.3. Ulkoilupäivä klo 12-15
Vietämme ulkoilupäivää meren jäällä tukikohtanamme Seurakunnan kesäkoti Kylmäniemellä.

29.3. Askartelupäivä klo 15
paikka: Kreivinaijan olohuone

---

HUHTIKUU 2010

14.4. Askarteluiltapäivä klo 15
paikka: Kreivinaika

24.4. Linja-autolla Haaparannan Ikeaan & teatteriin Kemiin
Lähde mukaan katsomaan "The Sound of Music" teatterimusikaalia. Lähdemme Raahesta linja-autolla klo 10 ja ensin ajamme ensin Haaparannan Ikeaan ostoksille. Teatteriesitys Kemissä alkaa klo 19. Lähdemme suoraan sen jälkeen kotimatkalle. Teatterilipun hinta on 22€ ja matkan hinnaksi tulee 5€/jäsen ja 10€ ei-jäsen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Toini Ylitalolle tai Leena Sippolalle 8.4. mennessä.

26.4. Askarteluiltapäivä klo 15
paikka: Kreivinaika

---

TOUKOKUU 2010

10.5. Askarteluiltapäivä klo 15
paikka: Kreivinaika

29.5. Kevätretki
Tule mukaan yhteiselle retkelle Kastellin linnanraunioille. Mukana retkellämme on Eino Kastelli, joka kertoo paikan tarinan - historiasta tähän päivään.

---

HEINÄKUU 2010

3.7. Pekanpäivät
Myyntipöydät, joissa myynnissä makkaraa, räiskäleitä ja arpoja. Otamme ilolla vastaan erilaisia arvontapalkintoja sekä reippaita talkoolaisia myyntipöytien taakse. Yhteyshenkilönä Leena Sippola.

---

ELOKUU 2010

9.-14.8. Virkistysviikko Rokualla
Reumaliitto/RAY tukee 102€/osallistuja kun vietämme viikon kuntoillen ja virkistyen Rokuan Kuntokeskuksessa. Kysy lisää Leena Sippolalta.

28.8. Kesäretki Hailuotoon, järj. Vammaisneuvosto
Lähde mukaan yhteiselle lauantain kesäretkelle Hailuotoon! Lähtö linja-autoasemalta klo 9 ja paluu klo 16. Tutustumme kauniiseen saareen ja myös ruokailemme siellä. Matkasta peritään pieni omavastuu ja ruokailun kustantaa jokainen itse. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viim. 31.7. joko Pirkko Hernesniemelle tai Toini Ylitalolle. Tervetuloa mukaan!

---

SYYSKUU 2010

11.9. Syyskauden avajaiset klo 14
paikka: Pattijoen metsästynmaja
Avataan yhdessä toiminatamme syyskausi kahvittelun, makkaranpaiston ja keskustelun merkeissä.

---

LOKAKUU 2010 - REUMAVIIKKO 9.-17.9.

6.10. Jäsenilta Kuntoparkissa klo 18.30
paikka: Fysioterapia- ja kuntokeskus Kuntoparkki, Kiesvaaranväylä 1 (sairaalaa vastapäätä)
Tule tutustumaan tuki- ja liikuntaelinsairaillekin hyvin soveltuvaan pehmeään Asahi-liikuntaan. Se sopii siis hyvin myös liikuntarajoitteisille tai muuten vähemän liikuntaa harrastaville. Jouni Palviainen ohjaa meitä myös parempaan kavelytapaan. Pukeuthan joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Tervetuloa!

9.10. ME-sauvakävelytapahtuma (3 km) Oulussa alk klo 11
paikka:Ynni (Oulun NMKY Ry), Raatintie 7, Raatin uimahallin takana
Tule mukaan tekemään Suomelle sauvakävelyn maailmanennätys - edellinen ennätys on nimittäin ruotsalaisilla 1026 osallistujalla! Ennen 3 kilometrin kävelyn yhteislähtöä klo 12 on luvassa hauskaa ohjelmaa alkaen klo 11, sekä alkulämmittely klo 11.30. Ilmoittaudu mukaan ME-kävelyn nettisivuilla www.mekavely.fi tai soittamalla jollekin hallituksen jäsenistämme. Kun saavut paikanpäälle, käy rekisteröitymässä ja noutamassa numerolappusi joka on esillä koko kävelyn ajan. Maalissa tehdään myös rekisteröinti, jonka jälkeen suorituksesi on virallisesti mukana ennätyksen tekemisessä. Koska tämä on sauvakävelyennätys, kaikkien on käytettävä koko kävelyn ajan kävelysauvoja. Katso tästä tarkemmat ohjeet. Yhdistys ei järjestä yhteiskuljetusta. Tervetuloa mukaan ja nähdään Oulussa.

19.10. Jäsenilta työvoimatoimistossa klo 17.30
paikka: Raahen työ- ja elinkeinotoimisto, Sovionkatu 4-6 A, 2. krs
Vuoden teemaa mukaillen "Hyvä työelämä" jäseniltamme teemana on sairaus ja työ. Miten tuki- ja liikuntaelinrajoitteinen, tai esim. diabetestä tai hengityselinsairautta sairastava pärjää nykyisessä kiivaassa työelämässä? Millaisia ovat uudelleenkouluttautumismahdollisuudet sekä miten fyysiset rajoitteet vaikuttavat työssä pärjäämiseen ja jaksamiseen? Tule kuulemaan ja keskustelemaan.

---

MARRASKUU 2010

Askarteluiltapäivät marraskuumaanantaisin Naistenmessujen myyntipöytään. Tervetuloa mukavaan seuraan Kreivinaikaan tekemään yhdessä käsitöitä:
- 08.11. klo 14:30
- 15.11. klo 13:30
- 22.11. klo 14:30

 
22.11. Vammaisneuvoston järjestämä tietoilta alkaen klo 18
paikka: Palvelutalo Kreivinajan iso ruokasali, Raahe

Vammaisyhdistysten yhteinen kokous & yleinen infotilaisuus vammaispalveluista, joihin molempiin Raahen seudun Reumayhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Tule mukaan kuulemaan ja kyselemään suoraan avainhenkilöiltä kun he kortovat mm. tulevista vammaispalveluista, uudesta palveluorganisaatiosta osana Hyvinvointikuntayhtymää, sekä miten vammaispalvelut tullaan järjestämään tällä alueella ensi vuoden alusta lukien.

Puhujina mm. Hannu Kallunki (kuntayhtymäjohtaja), Irma Heikkinen (Siikajoen perusturvajohtaja ja 2011 alkaen Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän aikuissosiaalipalvelujen tulosaluejohtaja, sekä Maija Laitila (Raahen vanhus- ja vammaispalvelujohtaja sekä 2011 alkaen Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän vammaispalvelujen tulosyksikön johtaja).

Lämpimästi tervetuloa koko Raahen seudun Reumayhdistyksen väki!
  

24.11. Syyskokous ja jäsenilta alk klo 18
paikka: Kreivinaika, Raahe
Pidämme ensin yhdistyksemme sääntömääräisen syyskokouksen ja noin klo 19 alkaa jäsenilta. Vieraana on tällä kertaa Pohjois-Suomen aluetoimikunnasta Ulla Lehtikangas. Hän tuo Reumaliiton terveiset sekä keskustelemme aluetoiminnasta. Tervetuloa!

28.11. Naistenmessut
paikka: Raahen liikuntahalli
Vuoden toinen päävarainhankintatapahtumamme on perinteinen myyntipöytä jouluisilla Naistenmessuilla. Toivomme mahdollisimman monen jäsenemme voivan olla mukana, ja sen voit tehdä valmistamalla itse jotain mukavaa joko myynti- tai arvontapöytääme, tai tulemalla töihin pöytämme taakse. Itsetehty tuote voi olla käsityö, askertelytyö tai mikä tahansa mukava juttu. Arpajaisiin tulevat tuotteet tulee toimitaa etukäteen Leena Sippolle tai jollekin toiselle hallituksen jäsenistämme, mutta myyntipöydän tuotteita voit tuoda mukanasi myös messupaikalle. Tapahtumassa saamamme tuotot käytetään kokonaisuudessaan toimintamme tukemiseen. Tervetuloa mukaan valitsemallasi tavalla.

---

JOULUKUU 2010

5.12. Pikkujoulut alkaen klo 15
paikka: Kreivinaika
Vuoden viimeinen tapahtumamme on tietenkin yhteinen Pikkujoulujuhla Raahen Kreivinajassa. Luvassa hauskaa ohjelmaa, laulua sekä yhdessäoloa Joulupuuron ja kahvittelun kera. Tule mukaan yksin tai perheesi kanssa. Muista myös että "ken lahjan tuo, se lahjan saa" eli autamme Joulupukkia 3-5 euron hintaisten lahjojen jakamisessa. Tervetuloa mukaan!