Tapahtumakalenteri 2011
teema: "Turvallinen sairastaminen"

sivua päivitetty viimeksi 6.11.2011
 

HELMIKUU 2011

14.2. If-jäsenilta: Millaisia Reumaliiton ottamia vakuutuksia sinulle kuuluu kun olet Raahen seudun Reumayhdistyksen jäsen?
paikka: Kreivinajan ruokasali
aika: klo 18
Jäsenillassa mukanamme If Vahinkovakuutuksen edustaja, joka avaa meille jäsenyyteen kuuluvan vakuutusturvan. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan rahanarvoiset edut! Lue artikkeli myös tämän vuoden TULES-viestistä.

  

MAALISKUU 2011

14.3. Yhdistyksen sääntömääräinen Kevätkokous ja Bemer-jäsenilta
paikka: Kreivinajan olohuone
aika: klo 19
Jäseniltaan saamme vieraaksemme Esa Pyhälän, joka tulee kertomaan ja havainnollistamaan millaista on nyt Suomeen saapunut Bemer-terapiahoito. Hoitomuoto perustuu vuosien tutkimusprosessiin, ja meidänkin alueella on jo henkilöitä joilla on myönteisiä hoitokokemuksia. Voit tutustua etukäteen hoitoon: www.bemer.fi. Tervetuloa!

 

HUHTIKUU 2011

Osallistumme aktiivisesti varainkeruun merkeissä Eduskuntavaalien lipaskeräykseen sekä ennakkoäänestyspaikoilla sekä varsinaisena äänestyspäivänä sunnuntaina 17.4.2011.

vko 15 alkaen TULES-viesti 2011 postitetaan jäsenille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille. Jos haluat lisäkappaleita, otathan yhteyttä keneen tahansa hallituksen jäsenistämme.

 

TOUKOKUU 2011

pic_pattijoenmetsastysmaja.jpg16.5. Kevätretki Pattijoen Metsästysseuran majalle
paikka: Pattijoen Metsästysseuran maja, Metsästäjäntie 75, Pattijoki
aika: klo 15
Tule mukaan viettämään keväistä iltapäivää kauniin luonnon keskelle, Palokankaalle jonne on matkaa vain noin 6km Pattijoen keskustasta. Luvassa jokaisen kunnolle sopivaa tekemistä, hyvää seuraa sekä tietenkin pientä purtavaa. Lisätietoja Toini Ylitalolta.

 

--- K E S Ä T A U K O - O L L A A N   V A A N ---

 

LOKAKUU 2011

16.10. Raahen Seudun Reumayhdistyksen 60-vuotisjuhla.
paikka: Raahen Kreivinajan juhlasali
aika: Onnittelujen vastaanotto ja kahvitarjoilu alk. klo 13. Juhlaohjelma alkaa klo 14, jossa mukana mm. Suomen Reumaliiton toimitusjohtajan juhlapuhe, yhdistyksemme historiikki, ihanaa musiikkia, runoja sekä yhteislauluja. Toivotamme kaikki jäsenemme sekä yhteistyökumppanimme mukaan juhlimaan 60-vuotiasta yhdistystämme! Juhlatoimikunnan vetäjänä varapuheenjohtajamme Leena Sippola.
 

31.10. Jäsenilta teemalla "Luopuminen on osa elämää"
paikka: Kreivinaika
aika: klo 18 
Käsittelemme jäsenillassamme tällä kertaa luopumiseen liittyviä monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Muutos on luopumista meille tutusta ja turvallisesta asiasta tai ihmisestä. Luopuminen on yhteydessä myös ikäämme ja terveydentilaamme - nuori pettyy ensirakkaudessaan tai vanhus menettää elämänkumppaninsa. Jokainen meistä on kokenut luopumista jossain elämänsä vaiheessa. Miten suhtautua? Miten siitä eteenpäin? Voiko luopumisesta seurata myös jotain uutta ja parempaa? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Marja-Liisa Alamäen johdatuksella tästä jokaista koskettavasta aiheesta. Illassa aiheeseen liittyviä runoja lausuu Silja Lukkarila. Lämpimästi tervetuloa ihan kaikki (jäsenemme tai et) aiheesta kiinnostuneet.
 

MARRASKUU 2011

21.11. Syyskokous 
paikka: Kreivinaika
aika: klo 18.30
 

Askarteluiltapäivät tulevat taas!
paikka: Kreivinajan ruokasali
aika: ma 7.11., 14.11 ja 21.11. klo 14.30
Tule "jumppaamaan käsiäsi ja sormiasi" kolmena seuraavana maanantaina. Askartelemme siis mm. kortteja ja muuta mukavaa myyntipöytäämme Naistenmessuille. Ei ilmoittautumista, tulet vaan paikalle. Otathan kuitenkin omat sakset mukaan. Muut tarvikkeet löytyvät sitten paikanpäältä. Nähdään - toivoo Sippolan Leena p.044 3289 053
  

27.11. Olemme mukana Naistenmessuilla!
paikka: Raahen Liikuntahalli
Olemme jälleen mukana varainkeruun merkeissä Naisten Messuilla. Vuoden toinen päävarainhankintatapahtumamme on perinteinen myyntipöytä jouluisilla Naistenmessuilla. Toivomme mahdollisimman monen olevan mukana, ja sen voit tehdä valmistamalla itse jotain mukavaa myyntipöytääme, tai tulemalla töihin pöytämme taakse. Itsetehty tuote voi olla käsityö, askertelytyö tai mikä tahansa mukava juttu. Tapahtumasta saamamme tuotot käytetään kokonaisuudessaan toimintamme tukemiseen. Tervetuloa mukaan valitsemallasi tavalla.
 

JOULUKUU 2011

sotahevonenteatteri.jpgPikkujoulumaisen hauska teatterireissu Ouluun 9.12.2011
Perinteisen Joulupuurojuhlamme sijaan tarjoammekin tänä vuonna teatterimatkan Ouluun. Meitä tulee hauskuuttamaan Arto Paasilinnan kirjoittama "Sotahevonen". Lähde ihmeessä mukaan - pyörätuolit ja muut apuvälineet myös lämpimästi tervetulleita! Ilmoittaudu nyt heti Toini Ylitalolle, sillä lippuja on vain 50 nopeimmalle.  Lämpimästi tervetuloa mukaan Jouluiseen ja hauskaan tunnelmaan!
 
aika: perjantaina 9.12.2011 lähtö Raahesta klo 17 ja paluu noin klo 22:30
paikka: kuljetus Raahen linja-autoasemalta Oulun kaupunginteatteriin ja takaisin
hinta: reumasairaille jäsenillemme koko reissu maksaa ainoastaan 20€ sisältäen bussikuljetuksen Raahen linja-autoasemalta mennentullen + teatterilipun suurelle näyttämölle + torttukahvit esityksen tauolla + iloista vertaisseuraa. Mukaan pääsevät toki myös muutkin kuin reumasairaat jäsenemme, joskin heiltä perimme matkasta 10€, ja väliaikavirvokkeet he kustantavat itse.
ilmoittautuminen: 17.11. mennessä (tai niin kauan kuin lippuja riittää) Toini Ylitalolle puh. 08-264 489 tai 050 5381567.

"Käydään jatkosodan toista sotavuotta vuonna 1942. Venäläistä desanttikaksikkoa kuljettava julma Stormovik, Lentävä tankki laskeutuu talvisena yönä jonnekin päin Kainuuta. Tankista on menovesi tyystin loppu. Desanttien, lentäjäluutnantti Savolenkon ja apteekkari Kunitsinin täytyy ratkaista polttoaineongelma, ennen kuin tehtävän suorittaminen voi jatkua. Kainuussa alkanut hulppea seikkailu vie Nurmeksen markkinoille, jossa sankarimme kohtaavat hörisevän ystävänsä, suomenhevonen Heikin."
Lisätietoja Oulun kaupunginteatterin nettisivuilta