Keskustelu

Salla K.Keskusteluryhmä13.3.2019 18:49
Hei. Onko tässä yhdistyksessä sellaista keskusteluryhmää jossa ei tarvi tehdä/toimia sen enempää? Mutta keskusteltais ihan ryhmässä ihan niitä pulmallisia asioita taikka hyviä ratkaisuja mitä eteen on kullekin tullut.Teillä näyttäisi olevan mukavasti liikuntaa ja käsitöitä, mutta ihan tällainen keskustelupiiri... Ellei ole niin olisikohan tuollaiselle kiinnostusta toisille kuin vain minulle. :)

KatriRe: Keskusteluryhmä13.3.2019 18:58
Hei joo, tuollainen olisi kiinnostavaa. Pelkkä keskusteluryhmä. Säännöllisesti esim. pari kertaa kuussa. Aloitus pitää olla näkyvästi viestitetty. Missä te muualla tiedotatte kuin tässä netissä?

Salla K.Re: Keskusteluryhmä7.4.2019 22:58
AIka hidasta on kyllä tätä kautta saada vastauksia... Miksei kukaan päättävissä elimissä vastaa näihin kysymyksiin?

Sari VesterinenRe: Keskusteluryhmä17.5.2019 14:55
Hei Salla K ja Katri.

Pahoitteluni kun emme ole vastanneet kysymyksiinne. Tilanne on vain ollut se, ettei meillä ole ollut henkilöä vastaamaan näihin kysymyksiinne. Porukka joka pyörittää toimintaamme on hyvin suppea. Ilmoitamme yleensä Raahelaisessa Järjestöt-palstalla. Pyrimme laittamaan aina kuukauden toiminnan kerralla, joten ottakaa ilmoitus talteen. Toiki Järjestöt- palstaa kannattaa seurata säännöllisesti, mikäli yhdistyksellemme tulee tiedottamistarvetta niin teemme sen muulloinkin kuin kuun alussa.

Mitä tulee keskustelupiiriin niin meillä on Raahen ja lähikuntien Reumatreffit- Facebook ryhmä ollut jo toista vuotta. Sen tiimoilta voidaan järjestää tapaamisia, mikäli ko. olevan ryhmän jäsenet niin haluavat.

Toivotan iloista kesän aloitusta Teille kaikille.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: