Keskustelu

NasuInkivääri13.2.2009 17:21
Eli halpa ja helppo reuman koti hoito lääke: Kaupan hyllyltä tuore inkivääri, joka kuoritaan ja pilkotaan 1,5 litraan vettä. Annetaan kiehua n.puli tuntia. Anna jäähtyä ja valuta neste jääpala pusseihin ja eikun pakkaseen. Sieltä sitten pakkasesta mukiin ja kuumaa vettä päälle..avot, siinä on sitten terveys drinksu valmis. Aamuisin juon aina ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi. Ja auttaa niveloireisiin sekä vatsankin turvotukseen! Suosittelen!

Vastaus:Voi että kuulostaa hyvältä! Nami. Heti kyllä kokeilen sun ohjeella. Kiitos Nasu

Vastaus:Ihanan helppo resepti! Kiitos. Auttaako tosissaan myös vatsan turvotukseen?

reumatyttöRe: Inkivääri13.2.2009 18:53
Noinko helppoa sen käyttö oikeasti on? Olen tiennyt inkiväärin hyväätekevästä vaikutuksesta reumaan, mutten ole oikein tiennyt mihin ja miten sitä tulisi käyttää. Taatusti kokeilen. Kiitos vinkistä!

kokeillutRe: Inkivääri11.11.2009 10:11
pistä inkiväärinpalat suoraan salaatiin ei ne liian väkeviä ole kun et laita liian paljon.

J.G.Re: Inkivääri21.11.2010 23:01
Minulla todettiin nivelreuma ranteissa alkuvuodesta ja silloin päätin, että kokeilen ensin kaiken muun ennen kuin rupean ottamaan lääkkeitä. Olin lukenut paljon reumasta ja niiden luontaishoidoista. Hieman diagnoosin jälkeen rupesin kuitenkin käyttämään 100% goji-mehua (kun marjat ei mene kurkusta alas,vaan tulee samantien ylös), omenaviinietikkaa ja aloe veran msm-geeliä, joilla olen saanut pidettyä reuman hyvin kurissa. Joinakin päivinä kun olen unohtanut ottaa mehua ja omenaviinietikkaa, niin voi pojat ku on kädet ja varsinkin ranteet kipeänä. Sitten taas muistaa miksi juon noita juomia.

Vastaus:Samaa kyselen sinulta noista suhteista? Toivon kivutonta aikaa kaikille!

Vastaus:Kuulostaa tosi hyvältä!
Missä suhteessa laitat noita mehuja:
Goji / Omenaviinietikkaa / MSM Aloe vera?

Inki VääriRe: Inkivääri1.3.2015 18:49
Nykyään tehdään paljon vihersmootheja. Nakkaan palasen inkivääriä päivittäin juomaan. Ihme on tapahtunut: nivelkivut miltei hävinneet. En tiedä, johtuuko inkivääristä vai ei, mutta aion jatkaa.

SiruRe: Inkivääri14.5.2015 18:50
Kuulostaa hyvältä, mutta minkä kokoisen palan sinne kannuun laitat? Ja miten sen käsittelet ennen; kuorit sen ja mitä muuta?

MieRe: Inkivääri24.3.2017 11:17
Inkivääriä,minä raastan veteen kiehautan haudutan sekä siivilöi teesihdin läpi mukiin ja hyvää on.Siitä tulee tosi hyvää teetä.Määräsitä en tiedä sitten,onko liian vähän lääkkeeksi

MieRe: Inkivääri22.4.2018 16:53
Siis en edes kuori sitä.😊

Vastaus:Nami! Inhoan inkiväärin kuorimista...Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: