Pieni ele on paljon muutakin kuin lipaskeräys!

Vaaliton keräyskampanja 17. - 28.10.2018

https://www.pieniele.fi/

Mikä on Pieni ele

Pieni ele on keräys kotimaisen vammais- ja terveystyön hyväksi. Lahjoittaa voi tietenkin antamalla äänestyspaikoilla lippaaseen sopiva summa, mutta nyt myös puhelimitse ja netissä. Keräys alkoi jo vuonna 1907 kun ensimmäisten eduskuntavaalien yhteydessä kerättiin varoja tuberkuloosipotilaiden auttamiseen. Nykyisessä muodossaan keräys on toiminut vuodesta 1991.

Miten lahjoitukset jaetaan

Keräystuotosta puolet jää omaan kuntaan ja jaetaan keräykseen osallistuneiden  paikallisyhdistysten kesken. Toinen puolikas tuotosta jaetaan 17 mukana olevalle vammais- ja terveysjärjestölle.

Mitä keräystuotoilla tehdään

Keräysvarat käytetään kotimaiseen vammais- ja terveystyöhön paikallisesti ja valtakunnallisesti. Paikallisyhdistykset järjestävät keräystuotolla mm. kuntoutusta, koulutusta, tiedotusta, apuvälineitä ja vertaistukiryhmiä.

Näin voit lahjoittaa

www.pieniele.fi


  1. Verkkolahjoittajana saat lähettää rajattoman määrän ihania Elmeri-videokortteja. Klikkaa tästä!

  2. Tekstiviestillä: Lähetä "LAHJOITA 5" numeroon 16301, lahjoitussumma on 5 €

  3. Pivo-mobiilimaksuna numeroon 050 44 88 242.

  4. MobilePay-mobiilimaksuna numeroon 53834

  5. Tilisiirtona tilinumeroon FI98 5541 2820 0220 11

  6. Doog-sovelluksella voit lahjoittaa ilman omaa rahaa.
   (lataa sovellus Google Playsta tai App storesta)

  Keräyksessä mukana ovat...

  Keräyksessä ovat mukana 17 valtakunnallista vammais- ja terveysjärjestöä paikallisyhdistyksineen. Mukana ovat:

  Raahen paikallisyhdistykset: Pohjois-Pohjanmaan Neuroyhdistys, Pohjois-Suomen Munuais- ja maksayhdistys, Raahen Alueen Sydänyhdistys, Raahen Seudun Diabetesyhdistys, Raahen Seudun Hengitysyhdistys, Raahen Seudun Reumayhdistys, Vihannin Kehitysvammaisten Tuki sekä Vihannin Reuma- ja TULES (8)
    
  Valtakunnalliset järjestöt: Kehitysvammaliitto, Mielenterveyden keskusliitto, Neuroliitto, Epilepsialiitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, FDUV Förbundet de utvecklingsstördas väl, Hengitysliitto, Näkövammaisten liitto, Kuuloliitto, Diabetesliitto, Invalidiliitto, Allergia- ja astmaliitto, Munuais- ja maksaliitto, Suomen  Sydänliitto, Kuurojen liitto, Reumaliitto, Psoriasisliitto (17)

  Keräyslupa

  Keräyslupa nro RA/2018/532 voimassa 1.9.2018 - 31.8.2020.