Tässä ihaillaan Kristoffer Kolumbuksen laivatykkejä Las Palmasissa

Puheenjohtajan kirje TULES-viestissä 2008

Kotisivumme nyt uusittuina

Satu Sippola teki ison ja erittäin onnistuneen työn kun hän rakensi meille uusitut internet kotisivut entisten tuhoutuneiden tilalle. Vaikka tuho kävi entisille (nekin Satun tekemät), niin asia kääntyi kuitenkin nyt voitoksi. Ei entisissäkään mitään vikaa ollut, mutta nyt meillä on uudenlainen, todella näppärä ja monipuolinen sivusto. Eli käykäähän klikkaa­massa www.raahenreuma.fi.

Nettisivuiltamme löytyvät: etusivu, tapahtumasivut, omat sivut nuorille, jäsenyydestä kertovat sivut, keskustelusivut ja sivut yhteystietoja varten. Kaikki täyttä asiaa. Satu on todella ansainnut yhdistykseltämme ja sen jäseniltä kauniin kiitoksen.

Nyt 'tsättäillään' nuorten lailla

Nyt meillä on nettisivusto, jonka avulla voimme vaihtaa mielipiteitä. Keskustelusivulla voimme käydä ajatustenvaihtoa vaikka mistä asioista, täysin vapaasti ja nopeasti. Aihepiirit ovat täysin vapaat. Jos jollakin on ajatuksia toimintamme kehittämiseen tai mistä tahansa meitä reumaa sairastavia kiinnostavista asioista, niin siitä vain tekstiä keskustelusivuille vaikkapa nimimerkillä.  Muita rajoituksia ei ole kuin mitä hyvät tavat ja lait sanelee.

Kotisivut toimivat yhtenä tiedotusvälineenä

Meillähän on tärkeiden ja pysyvämpien asioiden tiedottamiseen TULES-viesti, joka ilmestyy kerran vuodessa keväällä ja valtakunnallisena mediana Reumalehti neljä kertaa vuodessa.

Kun kerromme tapahtumista ja muista tempauksista olemme käyttäneet tähän Raahen Seudun ja Raahelaisen järjestöpalstoja ja tavoittaneet perussanomalla aika hyvin, mutta näillä lehtipalstoilla on omat rajoitteensa joita nettisivuillamme ei ole.

Nyt nettisivuiltamme löytyy tapahtumakalenteri koko vuodelle ja kaikista tarkimmat tiedot sitä mukaan kun niitä saadaan ja päivitetään reaaliajassa.

Jäsenyysasiatkin kätevästi esillä

Kun haluat liittyä jäseneksi tai kun haluat muuttaa jäsenyyteen liittyviä tietoja, myös siihen löytyy selkeät ohjeet. Samoin tiedot jäsenmaksusta ja jäseneduista sekä miten jäsenyydestä voi luopua, jos vaikkapa muutat toiselle paikkakunnalle. Eli netissä on tällaista käytännön tietoa nopeasti ja kätevästi.

Omat sivut nuorille

Nuoretkin voivat valitettavasti sairastua reumaan ja tarvitsevat keskustelukumppaneita ja vertaistukea. Tähän tarjotaan nyt hyvä mahdollisuus nuorten omilla sivuilla, joita hoitaa Katja Rantala. Niin että nuoret, ottakaa häneen yhteyksiä.

Yhteystiedot hallitukseen ja muihin yhdistyksen aktiiveihin

Sieltä ne löytyvät yhteystiedot ja tehtävänkuvaukset hallituksen jäseniin ja muihin yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana oleviin.

Näillä mennään

Jääkiekkotermiä käyttääkseni sanoisin että "näillä mennään". Jäseniä meillä on 426 (1.1.2008), yhdistyksen talous on kunnossa, viime vuosi oli hieman plussalla, talous on siis hoidettu hyvin, josta kiitos Pirkko Markukselle.

Jäsenrekisteri on kunnossa ja nykyaikaisesti tietotekniikalla reaaliajassa. Tästä kiitos Maritta Viinikankaalle. Hallitus on toiminut ahkerasti ja harmaantuu arvokkaasti, kun kaikki Katjaa lukuun ottamatta ovat jo 60+.

Siinäpä meille haastetta miten saataisiin nuorennusleikkaus hallitusväkeen. Jäsenistölle tarjoamamme palvelut ovat perinteisillä hyviksi havaituilla linjoilla resurssien mukaan mitoitettuina.

Seuratkaa ilmoitteluamme ja muistakaa: www.raahenreuma.fi.

Toivotan kaikille yhdistyksemme jäsenille oikein valoisaa kevättä ja kivutonta vuotta 2008.

- Jukka Toivola