TAMMIKUU 2012

Yhdistyksemme osallistuu Presidentin vaalien vaalipaikoilla Pieni Ele -keräystalkoisiin. Käythän itsekin vaaliuurnilla joko ennakkoon tai varsinaisena vaalipäivänä. Yhteislipas löytyy kaikilta alueen äänestyspaikoilta. Kännykkä- ja nettipankkilahjoitus on myös helppoa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HELMIKUU 2012

9.2. JÄSENILTA - RAAHEN TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON NYKYTILANNE
paikka: Kreivinaika
aika: alkaen klo 18
Saimme puhujaksi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän puheenjohtajan Kauko Lumiahon. Hän kertoo meille Raahen terveyden-ja sairaanhoidon nykytilanteesta sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Lisäksi saamme tietoa uudesta terveydenhuoltolaista, joka tuli voimaan viime vuonna. Meillä on siis erittäin mielenkiintoinen ilta tulossa. Kaikki lämpimästi tervetuloa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MAALISKUU 2012

27.2. TULES-VIESTI & JÄSENMAKSU 2012
Jäsenetuihisi kuuluva jäsenlehti postitetaan antamaasi osoitteeseen heti maaliskuun alussa. Onko osoitteesi muuttunut?

12.3. KEVÄTKOKOUS & BEMER-JÄSENILTA
paikka: Kreivinaika
aika: alkaen klo 18
Kevätkokouksen jälkeen tutustut Esa Pyhälän ohjauksessa Bemer-laitteeseen, jolla on saatu myös reuma hoidossa hyviä tuloksia. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

16.-18.3. "KEVÄTHANKIEN KIMALLUS"
Paikka: Rokuan Kuntokeskus
Aika: pe-su 16.-18.3. ja vahvistettu lähtöaika Raahen linja-autoasemalta on klo 13.
Hinta: vahvistamaton hinta jäsenillemme n.140€/hlö/2hh. Yhden henkilön huoneesta n.30€ lisämaksu.
Hintaan sisältyy: bussimatkat meno-paluu Raahesta, majoitus 2hh, 2 aamiaista noutopöydästä, 2 muuta sovittua ateriaa noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin käytön niiden aukioloaikoina sekä sisäänpääsyn viikotansseihin. Tähtitansseihin erillislippumaksut. Katso esiintyjät
Lisätiedot: Toini Ylitalo p.08-264 489 tai 050 538 1567 tai sähköpostilla toini.ylitalo (a) gmail.com.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HUHTIKUU 2012

16.4. klo 18 TOIMINNAN SUUNNITTELU-JÄSENILTA
Paikka: Kreivinaika
Aika: klo 18
Tule porisemaan porukalla siitä millaista toimintaa ja tapahtumia toivot yhdistyksemme järjestävän tai millaista muuta tukitoimintaa toivoisit jäsenyhdistykseltäsi. Kaikki ajatukset ja ideat ovat meille todella avokkaita jotta saisit jäsenmaksullesi parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KESÄKUU 2012

5. 6. RETKI KIVIKAUDEN KIERIKKIKESKUKSEEN
Lähde mukaan retkelle Kierikkiin - Arkeologiseen näyttely- ja toimintakeskukseen Yli-iissä.
Lähtö Raahen linja-autoasemalta klo 9.

Kierikissä on tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille! Vuonna 1960 alkaneissa arkeologisissa kaivauksissa tehtiin merkittäviä löytöjä: asuinpainanteita ja tuhansittain esineitä. Ymmärrettiin, että Kierikin alue on ollut merkittävä asuinpaikka lähes kahden vuosituhannen ajan noin 5000-3000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua! Kierikin vanhimmat asuinpaikat ovat Iijoen Pahkakosken alueella, jonne asukkaat saapuivat idästä loittonevaa merenrantaa seuraten noin 5000 eKr. Nouseva lohi ja sitä seuraavat hylkeet houkuttelivat uudisasukkaita, jotka keräsivät ja pyydystivät kaiken elämiseen tarvittavan lähiympäristöstään. Tutustu lisää ja katso myös videoita: www.kierikki.fi - YouTubessa (englanniksi) - Facebookissa

Olemme varainhankinnan merkeissä mukana Pekanpäivillä lauantaina 30.6. Ruiskuhuoneen takana omassa katoksessa, jossa myymme kaupungin parhaita muurinpohjalättyjä! Toivottavasti ei sada ja ihmisiä olisi liikkeellä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TERVETULOA JÄLLEEN MUKAAN
SYYS- JA TALVIKAUTEMME TOIMINTAAN!
  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SYYSKUU 2012

Syyskauden toiminta polkaistaan käyntiin hallituksen kokouksella 3.9. sekä liikuntatiimin kokoontumisella 4.9.

Vesijumpat alkavat Vesipekassa 11.9. Tutustu tarkemmin aikoihin ja hintoihin vasemman valikon kohdasta Toiminta/Viikoittainen toiminta

Avasimme varainhankinnan merkeissä kirpputoripöydän Tähtikirppikselle (Koulukatu 8 Raahe) ja pidämme sen lokakuun loppuun. Syyskuussa pöydän numero on 26 ja lokakuussa 60. Kaikki pöydän tuotteet on saatu lahjoituksena jäseniltämme ja koko myyntituotto käytetään omaan paikallistoimintaan. Tervetuloa ostoksille! Jos haluat lahjoittaa itsellesi tarpeettomia tavaroita tai vaatteita myyntiin, ota yhteyttä joko Marjattaan 08-223 1282 ja 050 553 4221 tai Leenaan 044 328 9053.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LOKAKUU 2012

Yhdistyksemme osallistuu Kuntavaalien vaalipaikoilla Pieni ele -keräystalkoisiin. Yhteislipas löytyy Raahen ja Pyhäjoen äänestyspaikoilta. Kännykkä- ja nettipankkilahjoitukset ovat myös mahdollisia - ohjeet Pieni ele-sivustolta. 
"Ikkunasta näkyy kuntavaalin tulos: avautuuko parvekkeelta puisto, parkkihalli vai tori." (Heikki Vento, Turun Sanomat, julk.kirj.luvalla).

Avoin luento:
"Terveydenhuoltolaki käytäntöön"
29.10. klo 18 Kreivinajan juhlasalissa
Suomen Reumaliiton järjestösuunnittelija Anneli Nurro Oulusta tulee kertomaan ja keskustelemaan kanssamme, mitä uusi terveydenhuoltolaki tarkoittaa kansantajuisesti ja meidän arjessamme. Samalla saat hyvä tilaisuuden kysyä jos jokin kohta laissa tai sen toimivuudessa askarruttaa sinua. Etukäteen voit tutustua aiheeseen esim. täällä. Kahvitarjoilu. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi omien jäsentemme lisäksi myös naapuriyhdistysten jäsenet ja kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Kirpputorin varainhankinta Tähtikirppiksellä jatkuu marraskuun loppuun!
Myyntimäärä yllätti meidät kohtuullisen positiivisesti, joten jatkamme myyntiaikaa. Kiitos siitä Sinulle ostaja sekä tuotelahjoittaja. Otamme siis yhä mielellämme vastaan myyntiin tarkoitettuja tuotelahjoituksia (pienistä suuriin), joten soittele Marjatta 08-223 1282 ja 050 553 4221, tai Leena 044 328 9053.

Askartelut alkavat!
Ensimmäinen Joulumyyjäisiin tähtäävä askartelutilaisuus ke 31.10. klo 18 Kreivinajan toimintatuvassa. Jatkuu marraskuussa. Tulehan mukaan!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MARRASKUU 2012

Askartelua!
Tule mukaan leppoisiin askarteluihimme Kreivinajan toimintatupaan! Askartelemme Joulumyyjäisiimme sopivia tuotteitta, mm. kortteja. Tarvikkeet paikanpäältä. Lämpimästi tervetuloa mukaan:

  • ma 05.11. klo 12
  • ma 12.11. klo 14
  • pe  23.11. klo 13

Syyskokous & Jäsenilta ma 19.11.2012 klo 18.00, Kreivinajan ruokasalissa.
Pidämme aluksi yleisen syyskokouksen ja heti sen jälkeen alkaa jäsenilta kahvitarjoiluneen. Jäsenillassa keskustelemme vapaamuotoisesti ensi vuodesta 2013 ja sen toiminnasta. Voit miettiä jo etukäteen millaista toimintaa toivot ja tuoda ideat mukanasi. Lämpimästi tervetuloa!

Olemme Naistenmessuilla varainhankinnan merkeissä myyntipöydässä nro 107 su 25.11. Otamme etukäteen pöytäämme ilolla vastaan kaikenlaisia itsetehtyjä tuotteita. Kysy lisää Leenalta p. 044 3289053. Myytävänä mm. käsitöitä, leivonnaisia, joululaatikoita sekä ihan uutena avainkaulanauhoja. Koko myyntituotto tulee oman yhdistyksemme jäsenistön toimintaan. Tervetuloa moikkaamaan meitä messuilla!

Kiitos - kirpputorin varainhankinta Tähtikirppiksellä loppuu marraskuun lopussa. Iso kiitos kaikille pöytämme tuotelahjoittajille ja niiden ostajille. Kirppispöytämyynti oli meille varainhankintana ihan mukava lisä vuoden muuhun varainhankintaan. Tämänkin myyntituoton käytämme kokonaisuudessaan yhdistyksemme jäsenten hyväksi. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JOULUKUU 2012

Perinteiset Pikkujoulumme!
aika:
su 9.12. alk. klo 15
paikka: Kreivinajan juhlasali, Raahe

Ohjelmassa mm. yhteislaulua, jouluista ohjelmaa, joulupuuro sopan kera sekä torttukahvit.
"Ken lahjan tuo - hän Joulupukilta lahjan saa!": tuo halutessasi pukin säkkiin joko nimellä varustettu lahja tai nimetön lahja (5-8€). Jos tuot nimettömän paketin, saat itse myös yllättyä samaisesta joulupukin säkistä....
Juhlamme on tarkoitettu ihan kaikille!
- Tule yksin, ystäväsi tai perheesi kanssa.
- Tule parempi- tai huonompikuntoisena: ihan omana itsenäsi!
- Tule vaikket olisi jäsenemmekään, sillä voit juhlan aikana/jälkeen halutessasi kertoa halukkuudestasi liittymiseen (alk. 2013), tai miettiä toki sitä vielä.
Lämpimästi tervetuloa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~