TAPAHTUMAKALENTERI 2014

Suomen Reumaliiton Tiedolla kipua päin -teema tarkoittaa meillä Raahessa paljon erilaista tietoa reumasairauksista sekä vertaistukea samalla kun toteutamme viikoittaiset ja muut tapahtumat.

Joulukuu 2014

su 7.12.2014 JOULUJUHLA klo 15 Kreivinajan juhlasali, Raahe
Luvassa jouluista ohjelmaa, vapaata seurustelua ja tietenkin ihana puuro- ja kahvikattaus. Lisäksi kokoamme pienen myyntipöydän, jossa paljon erilaisia pieniä itse valmistamiamme tuotteita. Joulupukki pyysi välittämään sellaisen tiedon että "Ken lahjan tuo se lahjan saa". Lahja n. 5€ arvoinen. Lämpimästi tervetuloa perheen, ystävän kanssa tai yksin mukaan pikkujouluumme! 

Marraskuu 2014

30.11. Naistenmessut klo 11 Raahen liikuntahallilla
Naistenmessut on perinteinen ja meille vuoden tärkeimpiä varainhankintatilaisuuksia. Pöydässämme on myynnissä sekä Kökkaköörissä valmistammiamme tuotteita että jäsenten lahjoittamia omia kädenjälkiä kuten käsitöitä ja leivonnaisia. Lisäksi arpajaispalkinnoiksi olemme ottaneet vastaan uusia ja käyttämättömiä tuotteita. Iso Kiitos kaikille! Aivan mahtavaa yhteistyötä ja yhteishenkeä! Yhteyshenkilönä Leena Sippola
24.11. Hallituksen kokous
Tiesithän että voit etukäteen antaa tovomasi asian hallituksen käsiteltäväksi.
7.11., 21.11. ja 28.11. Kökkäkööri Kreivinajassa klo 13-16
Tule mukaan askartelemaan ja tekemään erilaisia käsitöitä. Tuotteet jäävät omaan myyntipöytäämme jolla voimme kartutaa yhdistyksen toimintatiliä.
  
3.11. SYYSKOKOUS & NIKAMA-SIVULA jäsenilta, Kreivinaika Raahe
17:30 Syyskokous 2014 kutsuu kaikki yhdistyksemme jäsenet yhteen. Päättämään niistä asioista, joiden takia yhdistyksemme on olemassa ja Sinä siinä jäsenenä. Kokouksessa mm. valitaan hallituksen erovuorossa olevien kolmen henkilön paikoille uudet hallitusjäsenet. Esittelemme heidät, jotka ovat halukkuutensa jatkaa taikka tulla uutena hallitusjäsenenä ottamaan paikkansa. Tärkeää on, että ihan jokainen jäsenemme on lämpimästi oikeutettu ehdottamaan joko etukäteen taikka kokouksessa ajatuksensa sopivasta henkilöistä tulevaan hallitukseen. Huom: kukaan ei joudu tilanteeseen, että tulisi valituksi vasten omaa tahtoaan. Heti Syyskokouksen jälkeen saamme mielenkiintoisen vieraan...
18:30 Hoitola Sivulan koulutettu hierojapariskunta tulee kertomaan ja näyttämään meille hoitotoimintaansa, johon he voivat käyttää tutkimustulosten verrokkeina kalevalaista jäsenkorjausta, fysioterapiaa ja hierontaa. Veli-Martti Sivula on kalevalainen jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja sekä lähihoitaja. Maria Sivula on hermoratahieroja ja koulutettu hieroja. Kuulemme millaisiin tapauksiin apua on hyvin tuloksin saatu, sekä (mahtavaa!) saamme myös hoitonäytteen kalevalaisesta hoidosta käytännössä. Kuka haluaa hoitoasiakkaaksi? Tutustu Sivulan nettisivuihin. Löydät Sivulan ilmoituksen myös TULES-viesti 2013 numerosta. Tule avoimin mielin mukaan. Kahvitarjoilu.

Lokakuu 2014

27.10. Hallituksen kokous
Tiesithän että voit etukäteen antaa tovomasi asian hallituksen käsiteltäväksi.
24.10. Kökkäkööri Kreivinajassa klo 13-16
Tule mukaan askartelemaan ja tekemään erilaisia käsitöitä. Tuotteet jäävät omaan myyntipöytäämme jolla voimme kartutaa yhdistyksen toimintatiliä.
12.-19.10.2014 SUOMEN REUMAVIIKKO
15.10. keskiviikoksi olemme yhteistyöllä ahkeroineet tietoa pursuavan pöytämme Reumaviikon tunnelmissa Raahen Prisman aulaan. Pöytä ei olisi vain pöytä ellei siinä olisi jotain sinulle tärkeää. Tule!
11.10.2014 Reumaviikon avajaiset Etelä-Pohjanmaalla 
Aluepäivä Härmän Kuntokeskuksessa la 11.10.2014 klo 11-16. 
Avajaispäivän ohjelmaLisätietoja ja ilmoittaumiset: risikko.jorma(at)gmail.com. 
Raahesta emme ole järjestämässä yhteiskuljetusta.
10.10. Kökkäkööri Kreivinajassa klo 13-16
Tule mukaan askartelemaan ja tekemään erilaisia käsitöitä. Tuotteet jäävät omaan myyntipöytäämme jolla voimme kartutaa yhdistyksen toimintatiliä.
6.10. SMARTZONE-JÄSENILTA klo 18 Kuntoparkissa
Tervetuloa mukaan tutustumaan Smartzone kiertoharjoitteluun sekä henkilökohtaiseen kuntosuunnitelmaan. Jos tarvitset kyydin Kuntoparkkiin, soittele Leena 0443289053, Marjatta 0505534221 tai Toini 0505381567. 

Syyskuu 2014

29.9. Hallituksen kokous
Tiesithän että voit etukäteen antaa tovomasi asian hallituksen käsiteltäväksi.
26.-28.9.2014 "Sytykettä syksyyn" Aluetapahtuma ja -kokous Rokualla
Valitsimme kokouksessa uuden Aluetoimikunnan Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueelle. Oulun eteläiseltä alueelta valittiin tähän Aluetoimikuntaan Raahesta Kaisu Leppikorpi - meidän yhdistyksestämme. Onnea Kaisu! 
15.9.2014 Tupperware-jäsenilta
Tule tutustumaan uusimpiin Tupperware tuotteisiin jotka voivat helpottaa arkea kipeiden käsien kanssa. Nähdään Kreivinajassa klo 18 alkaen.
5.-7.9.14 Syysretki Kylpylähotelli Kivitippuun Lappajärvelle
Lähde mukaamme kolmipäiväiselle syysretkellemme pe-su 5.-7.9. monipuoliseen Kivitippuun. Retken pakettihinta puolihoidolla ja linja-autokuljetuksineen yhdistyksemme jäsenille on 145€/hlö ja ei-jäsenille 165€/hlö. Lähdemme perjantaina 5.9. Raahen linja-autoasemalta klo 12.00 ja matkaan menee noin 3 tuntia. Ilmoittaumisaika päättyi su 24.8.14. Tervetuloa mukaan kaikki te jotka olette mukaan lähdössä!
1.9.14 Hallituksemme kokoontuu suunnittelemaan syyskauden toimintaa Tiedotamme päätetyistä tulevista tapahtumista sekä vesijumpan aloituksesta paikallislehdissä sekä näillä sivuilla. 

Elokuu 2014

22.8.2014 Raahen Taiteiden yön myyntipöytämme
Raahen Taiteiden yössä on tunnelmaa ja ihmetystä. Tämä tapahtuma on jälleen yksi hieno juhla kaupunkimme kunniaksi ja iloksi. Samalla se on tilaisuus alueemme tuki- ja liikuntaelinsairaille (TULES) varainhankintaan. Reumayhdistys tarttui mahdollisuuteen myyntipöydällään, joka sisälsi paljon erilaisia koruja (mm. rannekoruja, korvakoruja) sekä liinoja. Lue lisää

Toukokuu 2014

5.5. "Hemmottelu-jäsenilta"
Tervetuloa Kreivinaikaan "hemmottelujäseniltaan" jossa vieraana Swipe/Homcare-asiantuntija Anna Karvonen. Voit ottaa itsellesi pienen hemmottelun esim. käsi- tai jalkahoidon. Tai tule muuten vaan nauttimaan ja kahvittelemaan kanssamme. Nähdään siis Kreivinajassa klo 18. Lue lisää Swipe ja HomCaresta
4.5. Keväinen Uimahallitapahtuma
Erityisryhmille tarkoitettu esittely­ ja liikuntatapahtuma Raahen uimahallilla klo 10-12. Tapahtumassa esitellään kaikki uimahallin palvelut joten tervetuloa tutustumaan keilailuun, kuntosaliin, palloiluhalliin ja uimahalliin, jossa esitellään myös vesijumppaa. Reumayhdistyksen vetämät vesijumpat seuraavasti: klo 10.15 -10.45, klo 10.45 -11.15 ja klo 11.15 -12.45. Ilmainen sisäänpääsy! Kahvio on auki koko tapahtuman ajan. Tervetuloa! Järjestäjä on Raahen kaupungin vammaisneuvosto.

Huhtikuu 2014

28.4 Hallituksen kokous
Voit kertoa hallitukselle toiveitasi, aloitteita tai muita asioita joista toivot kokouksessa käsiteltävän. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät päävalikon Ota yhteyttä/Hallitus -sivulta.
TULES-viesti & jäsenmaksu 2014
Jäsenpostikuori on postitettu matkaan maanantaina 7.4. Kaikki palaute parantaa lehteämme sellaiseksi kuin sinä jäsenenämme odotat, joten ota yhteyttä joko lehden päätoimittajaan satu.sippola (at) gmail.com tai hallituksen jäseniin. Kiitos. Ja lisää lehtiä saat puheenjohtaja Leenalta.

Maaliskuu 2014

25.3. klo 18 NettiRassi ja eResepti - tiedotusilta
Tule tutuksi sekä NettiRassin että sähköisten reseptien kanssa Raahen vammaisyhdistysten yhteisessä tilaisuudessa Kreivinajassa. NettiRassi on hyvinvointikuntayhtymän internet-palvelukanava kiireettömään asiointiin kuten sähköisten reseptien uusimiseen. Projektipäällikkö hyvinvointikuntayhtymästä kertoo NettiRassin käytöstä ja Härkätorin Apteekin apteekkari sähköisestä reseptistä. Kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahvimaksu. Tervetuloa reumayhdistyksenkin väki! järj. Raahen Seudun Diabetesyhdistys
24.3. Hallituksen kokous
Voit kertoa hallitukselle toiveitasi, aloitteita tai muita asioita joista toivot kokouksessa käsiteltävän. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät päävalikon Ota yhteyttä/Hallitus -sivulta.

22.3.2014 Liminkakylän myyntinäyttely
klo 10-14 Keskikylän koulu, Pyhäjoki
Olemme mukana Liminkakyläyhdistyksen järjestämissä myyjäisissä Keskikylän koululla. Myyntipöytämme on katettu ihanilla huiveilla, helmikoruilla, kaitaliinoilla, korteilla ja muilla ihanilla käsitöillä! Tervetuloa ostoksille ja samalla tukemaan paikallista toimintaamme. Lue lisää

17.3. KEVÄTKOKOUS & Jäsenilta
Kevätkokous alkaa klo 18 ja jäsenilta heti sen jälkeen. Jäsenillassa saamme kuunnella ja kysellä vakuutusasioista uuden paikallisen LähiTapiolan edustajan kanssa. Tervetuloa!

12.3. Keltaisen Nauhan -päivän liikuntatapahtuma
Valtakunnallinen Keltaisen Nauhan  Päivän Liikuntatapahtuma klo 12.00 alkaen.  Kokoontuminen Raahelan pihalle, josta lähdemme pienelle (n. 1h tai miten sovitaan) sauvakävelyretkelle lähimaastoon tai rantaan. Mukaan voi tulla pyörätuolilaisetkin, avustajia löytyy yhdistyksestämme. Sään ollessa huono, kokoonnumme Raahelan sisätiloihin, jossa teemme esim. tuolijumpan tai muun vastaavan  jumpan. Liikuntasuorituksen päätteeksi kahvittelu pienen suolaisen kera Raahelan kahviossa. Mukaan haastamme Raahen Tienoon Keliakiayhdistyksen!! Tervetuloa nyt kaiken kuntoiset mukaan! t. reumayhdistyksen Liikuntatiimi Lue lisää

Helmikuu 2014

28.2. Hallituksen kokous
13.2. Jäsenilta
Jäsenillassa puhumassa Pirkko Ahokas-Tuohinto. Tule Kreivinaikaan klo 18 keskustelemaan ja kahvittelemaan!
3.2. Hallituksen kokous

Tammikuu 2014

31.1. Kökkäköörit alkavat!
Kokoonnumme aina parittomien viikkojen perjantaina Kreivinaikaan klo 13-16 käsitöiden ja askartelujen äärelle. Kahvitkin keitämme. Tervetuloa mukaan! Lue tarkemmin Toiminta/Liikunta ja kerhot -sivulta.

14.1. Vesijumpat alkavat!
Viikoittain pidämme Kuntokeidas Vesipekassa kaksi vesijumppaa: tiistaisin klo 18-18:45 ja torstaisin klo 14:30-15:15. Lue tarkemmin Toiminta/Liikunta ja kerhot -sivulta.
13.1. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous
Kokous nimeää joukostaan eri vastuut sekä suunnittelee ja päättää kevätkauden toiminnasta. Katso yhteyshenkilöt päävalikon Ota yhteyttä-kohdasta. Toiminnasta voit lukea sekä paikallislehdistä että netistä.