LIIKE ON LÄÄKETTÄ

Tiedotuksemme netissä ottaa uusia tuulia - eli nyt tämän sivuston päivitys päättyy.  Uudesta kerromme heti kun tiedämme. Kiitos ymmärryksestä!

Raahen alueella on runsaasti liikuntavaihtoehtoja, jotka sopivat TULE-sairaille. Ethän pelästy mitään uuttakaan, koska pääasia on että lähdet vain kokeilemaan joko tuttua tai uutta liikkumisenmuotoa. Liikuntaa on jo se, että kävelet raput, kierrät talon ympäri tai vaikkapa ulkoilutat naapurin koiraa! Tai tulet mukaan johonkin meidän tai rinnakkaisyhdistyksemme järjestämään liikunnalliseen tapahtumaan.

Vastaan/etsin vastauksia mielelläni kaikkiin liikunnallisiin kysymyksiisi!
liikuntavastaava 

Raahen Vesipekka

Vesipekka on uimahalli Raahessa... tai siis pieni "kylpylä" erilaisine saunoineen, vesihierontapisteineen, lämpöaltaineen, hurjine vesiliukumäkineen, uimaratoineen sekä erillisine inva-tilaussaunoineen.. Tulepa tutustumaan.

Vesipekasta löytyvät mm. hierontasuihkut, rohkeimmille liukumäki ja meille kaikille sopiva vesijumppapaikka.

Uiminen

Yhdistyksemme sarjalipun rannekkeen käyttäjäksi pääset näin:
  1. Liity yhdistyksemme jäseneksi ja odota jäsenmaksua. Saat sen mukana jäsenkortin jonka otat hyvään talteen. Maksat yhdistyksemme jäsenmaksun.
  2. Esitä jäsenkortti Vesipekan kassalla ja saat -50% alennuksen 10 kerran sarjalippurannekkeesta.
  3. Ranneke maksaa 10€, mutta se on kertaluonteinen maksu kaikille
  4. Kun olet saanut sarjalippurannekeen - näin se toimii sinulle

------------------------------------------------

Vesijumppa

Vesijumpan meille vetää koulutettu vesijumppaohjaaja tiistaisin klo 17. 
Paikkana Kuntokeidas Vesipekka, Uimahallintie 8, Raahe.

Vesijumpat tiistaisin klo 17

2020 SYKSY

MARRAS 3. / 10. / 17. / 24. 
JOULU     1. / 8. / 15. 

Oletko uusi jäsen tai harkitsetko jäsenyyttä? Ohjaajat voivat opastaa sinua sopivien liikuntavaihtoehtojen pariin. Heiltä saat myös yhdistyksemme liittymisohjeet. 

------------------------------------------------

Inva-tilaussauna ja pukutila

Vesipekan Inva-tilaussauna pukutiloineen antaa rohkeutta tulla mukaan hallille uimaan ja altaaseen kun sinulla on jokin tietty fyysinen vamma kehossasi. Sellainen siis joka estää sinua käyttää ns. tavallista uimahallin kulkuväylää. Avustajasi voi tulla mukaan. Tilat avoinna Vesipekassa sen aukioloaikoina. Lue lisää

------------------------------------------------

Erityisryhmät ja Senioripassi

Alle 63 vuotiaiden erityisryhmien liikuntakortti Kuntoutusohjaaja Sanna Tuomikoski tiedottaa Raahen kaupungilta, että kaikki erityisryhmien kortit on tälle vuodelle jaettu. Vuoden 2020 erityisryhmäkorttien käytöstä päätetään kuluvan vuoden lopulla. Siitä tiedotamme lisää loppuvuodesta 2019.

65 vuotta täyttäneille on tarjolla uusittu Senioripassi Passi on uudistunut 29.7.2019 jolloin nimi on muuttunut Vesipekan Senioripassiksi. Uuden Passin voi lunastaa 65 vuotta täyttänyt pysyvästi eläkkeellä Raahessa, Siikajoella tai Pyhäjoella kirjoilla oleva henkilö. Vesipekan Senioripassi lunastetaan ainoastaan Vesipekan lipunmyynnistä sen aukioloaikoina. Lue lisää

------------------------------------------------

Yhdistykset Yhdessä (Sarin tuolijumpat)

Yhdistykset Yhdessä tuolijumpat noin kerran kuukaudessa

TUOLIJUMPAT 2019

Fys.ter. Sari Mäkilän TULES-tuolijumpissa liikkeet ovat turvallisia tuki- ja liikuntatulehduksia sekä erilaisia fyysisiä rajoitteita sairastaville.
  
Paikka & aika 2019Kreivinaika klo 12-13 (os. Brahenkatu 14-16 Raahe):
  
joulukuu 14.12. Hengitysyhdistys 
marraskuu 16.11. Keliakiayhdistys 
lokakuu 19.10. Diabetesyhdistys 
syyskuu 21.9. Sydänyhdistys 

toukokuu la 11.05. Sydänyhdistys
huhtikuu la 06.04. Reuma- & Keliakiayhdistys
maaliskuu pe 16.03. Hengitysyhdistys
helmikuu la 09.02. Keliakiayhdistys  
tammikuu ti 12.01. Reumayhdistys

Yhdistykset yhdessä:

------------------------------------------------

Erityisliikunnan ryhmät

Raahen Liikuntatoimi järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä pääasiassa ikäihmisille ja erityisryhmille. Lisäksi järjestetään matalan kynnyksen ryhmiä, mitkä on tarkoitettu riittämättömästi terveytensä kannalta liikkuville henkilöille. Liikuntatoimen järjestämät ryhmät ovat maksuttomia. Osallistuminen ohjattuun liikuntaryhmään on turvallinen tapa aloittaa liikunnan harrastaminen. Lue lisää