Liikuntaa Sinulle

Päivitetty 11.1.2018 
Alla löydät kootusti alueemme liikuntavaihtoehtoja. Olen poiminut niistä tule-sairaille sopivia, mutta älä sulkeudu vain niihin. Tiedä vaikka innostuisit yllättäen ihan muusta kuin luulitkaan. Ota yhteyttä liikunta-asioissa - liike on lääkettä ja hyvää mieltä! Erja Sarpola

Uiminen Kuntokeidas VesiPekassa

Vesi Pekan kuntoallas

Jäsenetusi 2018: Saat yhdistyksemme jäsenenä jäsenkorttia esittämällä VesiPekan kassalla 50% alennuksen 10 kerran sarjalippurannekkeesta. Huom! ensimmäisellä kerralla maksat myös 10€ omakustanteisen rannekemaksun. Voit uida tällä maksulla kerran viikossa. Lue tarkemmin VesiPekan uusista käytännöistä täältä
  
Jäsenkortti: löydät vuosittaisen jäsenkorttisi jäsenmaksustasi. Leikkaa se siitä talteen.
  
Senioripassi: Senioripassilla voit käydä edullisesti uimassa Vesipekassa. Myös kuntoilemassa kuntosalilla Vesipekassa sekä Raahelassa. Lue lisää
  
Uusi jäsen eikä vielä jäsenkorttiamme? Olet tervetullut mukaamme. Ota yhteyttä liikuntavastaavaamme Erjaan.

Vesijumpat Vesipekassa

Vesijumpat ti klo 18

Tule ja ota ystäväsikin mukaan vesijumppaamaan. Jumpat vetää oman yhdistyksemme koulutetut vesijumppaohjaajat.
  • Vuoden 2018 ensimmäinen vesijumppa ti 16.1. klo 18
  • jatkuen aina tiistaisin klo 18 (ellei erikseen ilmoiteta)
Oletko uusi jäsen tai harkitsetko jäsenyyttä? Ohjaajat voivat opastaa sinua sopivien liikuntavaihtoehtojen pariin. Heiltä saat myös yhdistyksemme liittymisohjeet. Tervetuloa rohkeasti mukaan!    
  
Raahen Seudun Reumayhdistys on tehnyt Senioripassi/Vesijumppa-asiasta kirjelmän. Reumayhdistyksemme on tehnyt taustoitetun ja perustellun kirjelmän Uimahallisäätiölle, jotta säätiö voisi uudelleenharkita kieltosääntöä jossa senioripassi ei käy maksuvälineeksi vesijumppiin. Odotamme päätöstä. Tiedotamme asiasta heti kun tiedämme lisää. Kaikki peukut pystyyn ja kädet ristiin jotta onnistumme perusteluissamme ja saamme myös senioripassilaiset takaisin vesijumppaamaan! Lue lisää Vesipekan sivuilta: Senioripassin käyttö uudessa Kuntokeitaassa
  

Sarin tuolijumpat 2018 kevätkausi

Sarin tuolijumpat kuukausittain

Sarin vetämät yhteistyö-tuolijumpat
Toimintakeskus Kreivinajassa 
klo 12-13 (os. Brahenkatu 14-16 Raahe) 
  
Voit tulla mukaan maksutta kaikkiin seuraaviin tuolijumppiin reumayhdistyksemme jäsenenä. Muutokset ovat aina mahdollisia mutta niistä tiedotamme mahdollisimman hyvissä ajoin. Tervetuloa mukaamme! 
  
Kaikki jumpat vetää tules-
ammattilainen fysioterapeutti Sari Mäkilä. Jumpan jälkeen kahvittelua sekä pienimuotoista ohjelmaa ja arvontaa järjestävän yhdistyksen toimesta. 
  
2018
20.01.18
17.02.18
17.03.18
21.04.18
19.05.18
  

Raahelan Tuolijumpat

Raahelan Tuolijumpat alkaen ke 10.1. klo 15:45-16:30 jatkuen parillisten viikkojen keskiviikkoina. Järj. Raahen kaupungin liikuntatoimi.

------------------------------------------------

Ohjatut muut sisäjumpat

Raahen Liikuntatoimi järjestää Urheilutalo Raahelassa erilaisia liikuntalajeja. Poimin alle joitain reumasairaillekin sopivia. 

  • MA 11:00 -12:00 Matalan kynnyksen kuntojumppa
  • TI 10:00 - 10:45 Aamujumppa, Mäkilä
  • PE 10:00 - 10:45 Kahvakuula
LUE LISÄÄ
------------------------------------------------

Kuntosali - kokeile vaikkei ensin omalta kuulostakaan!

Urheilutalo Raahelan kuntosalin opastukset. Maksuttomat Raahelan kuntosalin laiteopastukset maanantaisin klo 9-10 ja torstaisin klo 9-10. Käy ihmeessä tutustumassa!

Kuntosalistartti Raahelan kuntosalissa tiistaisin klo 14:30-15:30. Tunti on tarkoitettu kuntosaliharrastusta aloitteleville henkilöille. Toteutetaan neljän kerran intensiivikurssina, jossa tutustutaan kuntosaliharjoitteluun ja laitteisiin. Tiedustelut puh. 040 135 6947.

TULE(S) kuntosalille, Raahelan kuntosalissa keskiviikkoisin klo 10-11. Fysioterapian kautta tuleville tuki- ja liikuntaelinsairaille. Ilmoittautuminen puh. 040 135 6947.

LUE LISÄÄ

------------------------------------------------

Ulos luontoon!

Metsä ja luonto kutsuu! Pitkänkari on suurelta osaltaan hyvin säilynyt metsäalue aivan Raahen keskustan ja Pikkulahden uimarannan tuntumassa. Useiden kävelyreittien verkoston varrelta löytyy mm. lintutorni ja nuotiopaikka. Jos jalat jaksavat, kannattaa ehdottomasti käydä! Lue lisää